Foto: Radio 2

Ongeval met vrachtwagen op A12 in Ekeren: 2 vrouwen en baby lichtgewond

Op de A12 in Ekeren richting Antwerpen is er een auto tegen een vrachtwagen gebotst. Twee vrouwen en een baby raakten daarbij lichtgewond en werden overgebracht naar het ziekenhuis. Door het ongeval waren er 2 rijstroken versperd. Ondertussen is de weg vrijgemaakt.

Vandaag rond 10.30 uur botste een auto met een vrachtwagen op de A12 in Ekeren. De auto stond klem tussen de vrachtwagen en de vangrail. De brandweer werd opgeroepen voor het bevrijden van de inzittenden van de auto, maar dat was uiteindelijk niet nodig. Ze konden zelf uit de auto geraken. De inzittende van de auto, 2 vrouwen en een baby, raakten lichtgewond en werden overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging.

Foto: Radio 2

Meest gelezen