Copyright Noyen

Vleeswarenbedrijf uit Evergem zoekt met 39.000 flyers jonggepensioneerden voor productie pensen 

Vleeswarenbedrijf Noyen uit Evergem, dat 6 miljoen pensen per jaar produceert, zoekt extra personeel. Dat kunnen gerust jonggepensioneerden zijn die zin hebben om af en toe te helpen, vindt het bedrijf. Het heeft daarvoor 39.000 flyers verdeeld in brievenbussen in Evergem en omstreken.

Het bedrijf Noyen in Evergem ondervindt ook moeite om extra personeel aan te werven, onder andere door de coronacrisis. Het heeft de zoektocht op een heel fysieke manier gedaan door flyers in 39.000 brievenbussen te steken. Het bedrijf hoopt zo jonggepensioneerden te bereiken die willen helpen met pensen maken, of met de organisatie errond. Operationeel manager Lynsey De Brabander over de flyeractie: "We willen vooral mensen lokaal bereiken."

6 miljoen pensen

Het bedrijf, dat jaarlijks zo'n 6 miljoen bloedpensen, witte pensen, Luikse en  barbecuepensen maakt, zoekt dus vooral mensen uit de buurt. Met de flyers wil het iets persoonlijker mensen bereiken in plaats van op sociale media. Er is veel volk nodig want het is een groeiende onderneming. "We zoeken vaste medewerkers maar we hebben ook regelmatig extra handen nodig voor kortere opdrachten. Soms krijgen we aanvragen binnen van klanten die heel kort op de bal moeten gespeeld worden."

We mikken op jonggepensioneerden die nog zin hebben om af en toe te komen helpen
Lynsey De Brabander, operationeel manager

39.000 flyers

Er zijn 39.000 flyers verdeeld in Evergem en omstreken. En er is redelijk wat reactie op gekomen: "Meer dan 100 toch. Ik had dat niet direct verwacht, en er stromen nog reacties binnen. Ik heb een drukke agenda nu", lacht De Brabander. Het bedrijf start binnenkort een poolsysteem om iedereen in te plannen. De kandidaten kunnen werken wanneer het hen past.

Meest gelezen