Foto Kurt, Marina met haar vader zanger Eddy Wally

Marina Wally gaat acteren in Gentse misdaadfilm: "Het is een droom die werkelijkheid wordt"

Zangeres Marina Wally uit Zelzate zal volgend jaar de rol van onthaalbediende spelen in een Gentse misdaadfilm, The Betrayal, van regisseur Michael Van Weert. Er zullen nog meer bekenden uit de Vlaamse showbizz opduiken in de film, waaronder charmezanger Steve Tielens. 

De opnames voor de film zijn nog niet begonnen, maar het staat wel vast dat Marina Wally een kleine rol zal spelen in de Gentse misdaadfilm 'The Betrayal'. "Het is een droom die werkelijkheid wordt", zegt de Zelzaatse zangeres. De film gaat over een Roemeense maffiabende. Marina houdt haar rol nog wat geheim. Ze weet ook nog niet goed wat het precies zal worden, maar wel dat ze een secretaresse zal spelen. "Het is een kleine rol, maar ik kijk ernaar uit." De dochter van Eddy Wally heeft ooit al geacteerd. "Ik had al eens een klein rolletje, ook in Gent met Will Ferdy indertijd en Lily Castel." 

Het is een droom die werkelijkheid wordt
Zangeres Marina Wally

Marina Wally over haar filmrol op Radio2

Agenda loopt weer vol

Nu concerten en optredens weer kunnen, loopt de agenda van Marina weer stilaan vol. "Beetje bij beetje komt alles op zijn pootjes terecht, zou mijn vader Eddy gezegd hebben", weet de zangeres.  Op 6 februari  2022 is het 6 jaar geleden dat charmezanger Eddy Wally gestorven is. "Ik ga wekelijks zijn graf bezoeken op het kerkhof", zegt ze. Ze eert haar vader elke keer met haar optredens. "Ik zing zijn genre en zijn liedjes." Marina herinnert er nog aan dat "fans van Eddy Wally zijn spulletjes kunnen komen bekijken in het museum van Eddy, dat is elke eerste dinsdag van de maand open." Het museum vind je in 't Klooster in Zelzate. 

Meest gelezen