2015 Getty Images

"Formidable" van Stromae verovert de eerste plaats in de Bravo België top 100 van MNM

De hit "Formidable" uit 2013 van Stromae haalt de eerste plek in de Bravo België Top 100 van MNM. "Alors on danse" staat op de tiende plek en daarmee is Stromae de enige artiest die tweemaal in de top 10 staat. Op de tweede plek staat "Verover mij" van Niels Destadsbader, gevolgd door "Vuurwerk" van Camille.

Vandaag presenteerden Astrid Demeure en Brahim de Bravo België Top 100 op MNM. Dat zijn de 100 favoriete hits van bij ons, gekozen door de luisteraar. De Top 100 wordt uitgezonden tijdens de week van de Belgische muziek. Zaterdag brengt Radio 1 een gelijkaardige hitlijst en zondag doet Radio 2 dat ook. 

Stromae ging aan de haal met de eerste plaats. Zijn hit "Formidable" kwam uit in 2013, maar is nog steeds razend populair. "Alors on danse", het lied waarmee hij doorbrak haalt ook de top 10 en is daarbovenop de sterkste stijger. Stromae zette in 2016 even zijn carrière op pauze wegens gezondheidsproblemen. Nu is hij echter bezig aan zijn comeback. Hij liet al twee nieuwe singles op de wereld los "Santé" en "L'enfer" die het allebei trouwens ook goed doen in de Bravo België top 100. In maart komt zijn nieuwe album "Multitude" uit. 

Bekijk hier de opmerkelijke videoclip van "Formidable":

De tweede plek in de Bravo België Top100 is voor Niels Destadsbader met "Verover mij" en op de derde plek staat jong talent Camille met "Vuurwerk". Bekijk hieronder de volledige top 10:

Bravo België top 10

  1. "Formidable" - Stromae
  2. "Verover mij" - Niels Destadsbader
  3. "Vuurwerk" - Camille
  4. "Goud" - Bazart
  5. "Nu wij niet meer praten" - Jaap Reesema & Pommelien Thijs
  6. "Bruxelles je t'aime" - Angèle
  7. "Mia" - Gorki
  8. "1 op een miljoen" - Metejoor feat. Babet
  9. "Kom wat dichterbij" - Regi feat. Jake Reese & OT
  10. "Alors on danse" - Stromae

Meest gelezen