radio 2

Glazen geluidsschermen aan op- en afrittencomplex E40 Aalter: "We willen onze mooie gemeente niet wegsteken"  

Afgelopen weekend zijn de geluidsschermen geplaatst aan het viaduct op de E40 in Aalter, en aan de kant van de Lostraat zijn dat glazen schermen geworden. De gemeente zocht een alternatief voor de betonnen versie: "Voor een open gevoel en om onze mooie gemeente te tonen", zegt burgemeester Pieter De Crem (CD&V). 

Langs de E40 bij Aalter zijn ze al even bezig met het plaatsen van geluidsschermen. Wie nu op de zwevende brug rijdt tussen de E40 en de Knokkeweg, kan Aalter blijven zien door de glazen geluidsschermen. 

We hebben lang aangedrongen op een alternatief voor de betonnen schermen

Pieter De Crem (CD&V), burgemeester Aalter

Ook dit weekend wordt het stuk afgesloten aan de fly-over voor de plaatsing van de volgende geluidsschermen. Vanaf vanavond 21.00 uur tot maandag  05.00 uur zal er hinder zijn. Tegen midden april moeten alle geluidsschermen geplaatst zijn.

Meest gelezen