Tekort aan gele en blauwe vuilniszakken bij Limburg.net vanaf 21 februari opgelost

Na heel wat problemen in Limburg met leveringen van de gele en blauwe pmd-zakken, zou het tekort vanaf de week van 21 februari opgelost moeten zijn. Limburg.net vraagt wel om niet te hamsteren, zodat iedereen de kans krijgt om toch enkele rollen vuilniszakken te kopen.  

Sinds dit jaar zijn er nieuwe blauwe pmd-zakken met een wit lintje in gebruik in Limburg. Dat is nodig omdat er een nieuw ophaalsysteem is en daarvoor moesten er ook nieuwe zakken komen. Vorig jaar al kon Limburg.net de grote vraag naar die nieuwe zakken niet aan. Maar nu is er goed nieuws, want vanaf 21 februari zouden er opnieuw grotere leveringen van de blauwe zakken kunnen gebeuren. 

Ook de gele keukenafvalzakken waren vorige maand niet meer te koop door bevoorradingsproblemen. Die problemen zullen over 10 dagen ook opgelost zijn waardoor er opnieuw grotere aantallen gele zakken beschikbaar zullen zijn bij gemeentebesturen en in de winkel. Limburg.net benadrukt wel dat mensen niet massaal vuilniszakken moeten gaan kopen. Het is de bedoeling dat iederen de kans moet hebben om enkele rollen zakken te kunnen kopen. 

 

 

Meest gelezen