Heb jij EuroMillions gewonnen? Nationale Loterij nog op zoek naar winnaar van 1 miljoen euro

De Nationale Loterij is nog op zoek naar de Belgische winnaar van de "Shower of Millionaires"-actie, die plaatsvond op 21 januari. Acht Belgen wonnen 1 miljoen euro, maar een van hen is zijn of haar winst nog niet komen innen, klinkt het in een persbericht.

Tijdens de actie werden in alle deelnemende EuroMillions-landen 100 winnaars van 1 miljoen euro getrokken bovenop de jackpot. Acht Belgen waren bij de gelukkigen, zeven van hen kwamen hun winst al innen op het hoofdkantoor van de Nationale Loterij in Brussel. Eén iemand dus niet. 

De Loterij roept de spelers die deelnamen aan de EuroMillions-trekking van 21 januari 2022 op om hun spelticket nog eens goed na te kijken. De winnaars werden bepaald via de "My Bonus"-code op het ticket, en dus niet via de vijf winnende nummers en twee juiste sterren die de winnaar van de jackpot bepalen. De My Bonus-code bestaat uit 4 letters en 5 cijfers en begint steeds met de letter B. (bijvoorbeeld: BGRT01524), die de spelers kunnen ingeven via e-lotto of kunnen laten scannen in een verkooppunt. 

De zeven gekende winnaars zijn vier vrouwen en drie mannen, allen ouder dan 40 jaar. Twee van hen komen uit de provincie Henegouwen, twee uit Antwerpen, een uit Limburg, een uit Oost-Vlaanderen en een uit West-Vlaanderen.

Je kan de code ingeven via e-lotto.be of je kan langsgaan in eender welk fysiek verkooppunt van de Loterij om daar de code te laten scannen. 

De winnaar kan zowel telefonisch als via mail contact opnemen met de Nationale Loterij. Alle informatie staat op www.nationale-loterij.be.

Meest gelezen