Brandweer Westhoek - Patrick Dumortier

Uitslaande brand verstoort tramverkeer in De Panne

Een uitslaande brand in de Nieuwpoortlaan in De Panne heeft zondagmiddag voor hinder gezorgd bij het tramverkeer. Eén appartement is helemaal vernield. Niemand raakte zwaargewond.  

Brandweer Westhoek moest zondag rond 15.30 uur uitrukken voor een uitslaande brand in een woning aan de Nieuwpoortlaan in De Panne. De brandweer kreeg de brand vrij snel onder controle. Een appartement op de eerste verdieping is volledig vernield, het appartement erboven liep schade op.

Twee dames raakten bevangen door de rook en werden naar het ziekenhuis gebracht. Hoe de brand onstaan is, is nog niet duidelijk. 

Noodbussen

Door de brand was er lange tijd geen tramverkeer mogelijk ter hoogte van de Nieuwpoortlaan. De Lijn legde daarom noodbussen in. Intussen kan de tram opnieuw over één spoor rijden (van Oostende naar De Panne), wat nog voor de nodige hinder zorgt. 

Meest gelezen