Radio 2

Fietser uit Knokke-Heist sterft nadat hij onder vrachtwagen is terechtgekomen in Zeebrugge 

Een 57-jarige fietser uit Knokke-Heist is om het leven gekomen bij een ongeval in Zeebrugge. De man werd door een vrachtwagen gegrepen en overleed ter plaatse. Hoe het ongeval is gebeurd, is niet duidelijk. 

Het ongeval gebeurde vrijdagmorgen omstreeks 9.40 uur langs de Isabellalaan in Zeebrugge. Zowel de fietser als de vrachtwagenbestuurder reden in de richting van de sluizen. Om een nog ongekende reden raakten de 2 in botsing. De fietser belandde daarbij onder de vrachtwagen. 

De hulpdiensten snelden ter plaatse, maar alle hulp kwam te laat. Het slachtoffer, een 57-jarige man uit Knokke-Heist, overleed aan zijn verwondingen. De Isabellalaan werd in één richting volledig afgesloten voor het verkeer. Het parket stelde een verkeersdeskundige aan om de precieze omstandigheden te onderzoeken. “Die zijn voorlopig helemaal nog niet duidelijk”, zegt Lien Depoorter van de lokale politiezone Brugge. 

Radio 2

Meest gelezen