Antilliaanse Feesten

Antilliaanse Feesten in Hoogstraten duren dit jaar 1 dag langer

De Antilliaanse Feesten in Hoogstraten zullen dit jaar 3 in plaats van 2 dagen duren, van 11 t.e.m. 13 augustus 2022. Naast vrijdag en zaterdag, wordt donderdag nu ook een volwaardige festivaldag. Tickets voor die extra dag zullen maar de helft van de prijs kosten. "We wilden er al lang een derde dag aanbreien."

Het belooft een mooie festivalzomer te worden, hopelijk zonder coronamaatregelen, want de Antilliaanse Feesten in Hoogstraten doen er half augustus nog een extra festivaldag bij. Normaal waren er altijd twee festivaldagen: vrijdag en zaterdag, nu komt daar nog donderdag bij.

Donderdag was altijd de dag waarop al heel wat kampeerders arriveerden, en er een kleiner festivalletje werd gehouden op de camping. Nu wordt het een volwaardige festivaldag op het festivalterrein zelf, met internationale artiesten. Die plannen voor een extra festivaldag waren er al 10 jaar, vertelt Lode Verschueren van de Antilliaanse Feesten.

"Wij zetten een gigantische productie neer. Dat is 14 dagen hard werken om een mooi festivalterrein te bekomen, voor maar 2 nachten. We hadden altijd al zin om er 3 dagen van te maken. Door de lage inkomprijs voor die extra donderdag, verwachten we dat er veel mensen uit de streek op af zullen komen."

Tickets voor die extra dag zullen maar de helft van de prijs kosten. De verkoop start op woensdag 9 maart 2022 om 20u. Er zijn nog geen grote namen bekendgemaakt. 

Meest gelezen