15-jarig meisje uit Lede zwaargewond na aanrijding op weg naar school 

Rond 7 uur vanmorgen is een meisje uit Lede zwaargewond geraakt, nadat ze op weg naar school werd aangereden door een bestelwagen. Ze is in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht, maar is intussen niet langer in kritieke toestand. 

Op het kruispunt van de Poortendriesstraat en de Spoorstraat, bij het station van Lede, is een meisje vanmorgen levensgevaarlijk gewond geraakt. Ze was met de fiets op weg naar school toen ze gegrepen werd door een bestelwagen. Het slachtoffer werd tientallen meters ver weggeslingerd. 

De hulpdiensten kwamen snel ter plaatse en het meisje is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Intussen is het ergste gevaar geweken, het meisje zal zeker nog zes weken zwaar moeten herstellen. Door het ongeval was er tijdens de ochtendspits lokaal verkeershinder. 

Meest gelezen