Pixabay

Politie beboet 12 spookrijders in Merksem

Bij een controleactie heeft de politie in de Molenlei in Merksem 12 bestuurders beboet die tegen de richting reden. In dezelfde straat werden 3 auto's beboet die een fietser inhaalden in de fietsstraat.

Vrijdag hield het verkeersondersteuningsteam van de regio Noord toezicht op parkeeroverlast en asociaal rijgedrag in Ekeren en Merksem. 61 foutparkeerders die onder meer op de stoep, aan oversteekplaatsen of buiten parkeervakken stonden, kregen een boete.

In de Molenlei in Merksem werden 12 bestuurders beboet die tegen de richting reden. In dezelfde straat werden 3 auto's beboet die een fietser inhaalden in de fietsstraat. Op 92 gecontroleerde plaatsen voor mindervaliden werd 1 overtreder opgeschreven. Tot slot droegen 3 bestuurders geen gordel en 7 waren bezig met hun gsm tijdens het rijden. 2 bestuurders reden door het rood.

Meest gelezen