Photo by www.fb.com/FilleRoelantsPhotography

Huwelijksaanzoek in de sneeuw op Tomorrowland Winter: "Magischer kan het niet"

De eerste editie van Tomorrowland Winter sinds corona heeft een mooie kers op de taart gekregen voor het Antwerps koppel Paige Chaiyakul (44) en Davina Goyvaerts (29). Paige ging op 2.000 meter hoogte op de knie voor haar vriendin, en kreeg een volmondige 'ja' te horen.

Het huwelijksaanzoek vond zondagmiddag plaats, op Le Signal in Alpe d'Huez. "Ik was toch wat zenuwachtig want ik wilde dat alles perfect was", vertelt Paige Chaiyakul aan Radio 2 Antwerpen. "Davina had niets door, ook al stond er een filmploeg van Tomorrowland vlak naast haar", lacht ze. "Magischer kan het niet, ik ben er nog van aan het bekomen."

Onze relatie zal eeuwig gelinkt zijn aan Tomorrowland

Paige Chaiyakul

"Ik wilde Davina eigenlijk op het festivalterrein in Boom ten huwelijk vragen, tijdens de zomer", zegt Paige. "Ik werk al sinds 2017 mee op Tomorrowland met mijn Thais restaurant River Kwai en ik wilde net voor de start van het festival op de berg in De Schorre op de knie gaan. Toen vroeg de organisatie me opeens om mee te gaan op de wintereditie en leek het me beter om het nu al te doen."

"Eigenlijk past het ook beter, want ik ben bij wijze van spreken met mijn twee voeten in de sneeuw geboren. Alles heeft ook zo lang stilgelegen met corona, dus het voelt ook als een extra ontlading. Onze relatie zal voor eeuwig gelinkt zijn aan Tomorrowland."

Photo by www.fb.com/FilleRoelantsPhotography

Meest gelezen