radio 2

Woning onbewoonbaar na slaapkamerbrand in Wuustwezel

In Gooreind bij Wuustwezel is vanmiddag brand uitgebroken in de slaapkamer van een woning. De brandweer had het vuur snel onder controle. Er vielen geen gewonden.

Toen de zoon des huizes vanmiddag rond 12.45 uur thuiskwam aan de Oude Baan in Gooreind merkte hij brand op in de slaapkamer. Hij belde meteen de hulpdiensten. Die waren snel ter plaatse en hadden de brand ook snel onder controle. De straat werd tijdelijk afgezet zodat de hulpdiensten hun werk konden doen.

Omdat de brand in de slaapkamer was ontstaan, raakte die erg beschadigd. De rest van het huis liep rookschade op. Op de gelijkvloerse verdieping heeft ook het bluswater voor heel wat schade gezorgd. De woning is momenteel onbewoonbaar. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Meest gelezen