Twee 16-jarigen stelen brandblusser en reclamebord uit Radiohuis in Leuven

De politie van Leuven heeft twee minderjarigen betrapt die rondliepen met een brandblusser en een lichtreclame van Radio 2. Die hadden ze gestolen uit het Radiohuis van waar Radio 2 Vlaams-Brabant uitzendt. De gestolen spullen zijn intussen teruggebracht. 

Op beelden van de stadscamera's zag de Leuvense politie vorige vrijdag twee jongeren lopen met een brandblusapparaat en een groot reclamebord van Radio 2. Het bleken twee 16-jarigen te zijn die de spullen gestolen hadden uit het Radiohuis, dat ondergebracht is in het oude stadhuis van Leuven. 

De jongens zouden niet ingebroken hebben, ze zijn binnengeraakt tijdens een bezoek aan een pop-up winkel in het gebouw. De politie maakte een PV op en verwittigde de ouders. Vandaag werden de gestolen spullen teruggebracht. 

Meest gelezen