Foto: Radio 2

Motorrijder kritiek na ongeval in Rijkevorsel

In Rijkevorsel is gisterenavond een zwaar verkeersongeval gebeurd. Op de N14, ter hoogte van het gehucht Gammel, is een motorrijder aangereden door een auto die vanuit een oprit, de weg opreed. De motorrijder is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Gisterenavond rond 22.30 uur is een motorrijder door een auto aangereden in Rijkevorsel. De motorrijder kwam onder de auto terecht en moest door de brandweer bevrijd worden. Hij werd ter plaatse gereanimeerd en met de ziekenwagen naar het ziekenhuis gebracht. 

Het slachtoffer is een man uit Hoogstraten. Zijn toestand is kritiek.  De N14 in Rijkevorsel werd daar gisterenavond een hele tijd afgesloten omdat een verkeersdeskundige de nodige vaststellingen moest doen. 

Foto: Radio 2

Meest gelezen