Plaatsverbod voor vechtersbazen in Overpoort Gent

De Gentse burgemeester Mathias De Clercq (Open VLD) geeft twee vechtersbazen een plaatsverbod voor de uitgaansbuurt Overpoort en enkele straten in de buurt. 

Twee vechtersbazen die het al verschillende keren te bont maakten, krijgen een plaatsverbod van de Gentse burgemeester Mathias De Clercq (Open VLD). Dat schrijft De Gentenaar en wordt bevestigd aan onze redactie. Dat betekent dat ze een maand lang niet meer welkom zijn op bepaalde plekken in de stad. Als ze zich er toch vertonen, zal de politie ze verwijderen. 

Het plaatsverbod geldt voor twee mensen van buiten de stad. Ze mogen zich niet naar de Overpoort en de omliggende straten begeven. De maatregel komt er omdat de twee betrokken waren bij verschillende vechtpartijen én omdat ze ook geweld tegen de politie gebruikten. 

Meest gelezen