Firebru

Familie en collega’s nemen afscheid van brandweerman die om het leven kwam tijdens brand in oud-Sheratonhotel in Brussel

In de Nationale Basiliek van Koekelberg namen familie, vrienden en collega’s vandaag afscheid van Jean-François Spelmans, de brandweerman die om het leven kwam tijdens een brand in het oud-Sheratonhotel.

Om 9 uur werd in de Basiliek van Koekelberg afscheid genomen van Jean-François Spelmans, de brandweerman die om het leven kwam tijdens een brand in het oud-Sheratonhotel. Hij kreeg postuum het "Burgerlijk Ereteken 1e klasse" en werd gepromoveerd van sergeant-majoor naar de graad Adjudant.

De doodkist van Jean-François werd met een ladderwagen naar de Basiliek gebracht, gevolgd door de rouwstoet, te voet, en verscheidene interventievoertuigen. De ceremonie is buiten op een groot scherm te volgen en je kan ze hieronder ook live bekijken.

Herbekijk hieronder de uitvaart.

Firebru
Firebru

Meest gelezen