Federale Politie

Dubbele moord Kraainem: gerecht zoekt wagen van slachtoffer

Bij de dubbele moord in Kraainem, op de 46-jarige Magali W. en haar 17-jarige dochter Coline, is ook de wagen van Magali W. verdwenen. Het gaat om een grijze Skoda Roomster met kentekenplaat 1-APT-043. Het parket Halle-Vilvoorde heeft een opsporingsbericht verspreid voor die wagen. Het vraagt ook met aandrang hem niet aan te raken, mocht hij gevonden worden.

"Het is belangrijk dat dit voertuig niet wordt aangeraakt als je het vindt en dat de politie onmiddellijk wordt gecontacteerd", klinkt het bij het parket. "Ook aan getuigen die het voertuig hebben zien rijden op donderdag 24 maart of de dagen erna, wordt gevraagd om zich te melden met deze informatie."

Wie meer informatie heeft over het voertuig of de feiten, kan de politie contacteren via de website van de federale politie of via het gratis telefoonnummer 0800/30.300.

Inbraak

Naast Magali's wagen zijn ook de gsm's van beide slachtoffers verdwenen. Toch zouden er geen aanwijzingen zijn van een inbraak. Er zijn aanwijzingen dat beide slachtoffers al in de nacht van woensdag op donderdag om het leven werden gebracht. Zo was dochter Coline donderdag niet op haar school aanwezig. 

Buren hebben woensdagnacht rond 2 uur ook een luide ruzie gehoord in de woning. Pierre D., de ex-partner van de vrouw die in verdenking is gesteld voor de dubbele moord, ontkent dat hij beide slachtoffers heeft omgebracht. De man zou de nacht van woensdag op donderdag hebben doorgebracht bij een vriend.

Meest gelezen