Getty Images
Lauri Patterson

Dief verstopt worsten in broek in supermarkt Oostende, maar wordt betrapt door personeel

In een warenhuis in Oostende is vanmorgen een 42-jarige man gevat die worsten probeerde te stelen. Aan de kassa werd hij betrapt met een pak worsten in z'n broek, waarna de politie erbij werd geroepen. De man mocht de worsten meenemen, maar moest ze wel betalen.

Het personeel van de supermarkt in de Elisabethlaan in Oostende kreeg deze middag in de gaten dat iemand een pak worsten probeerde mee te moffelen in zijn broek. Nadat het personeel de man confronteerde met de diefstal, werd ook de politie erbij gehaald. 

"Onze inspecteurs verhoorden de potentiële worstendief, een 42-jarige Oostendenaar, en stelden een procesverbaal op", klinkt het in een persbericht van de politie. "Omdat de worsten op zo'n intieme plaats verstopt zaten, wilde de winkel ze niet meer terugnemen. Hij zal de worsten moeten vergoeden."

Meest gelezen