Nicolas Maeterlinck

Vrachtwagenbestuurder sterft bij  kop-staartaanrijding op E40 in Everberg

Bij een kop-staartaanrijding op de E40 in Everberg is één dode gevallen. Bij het ongeval waren vijf voertuigen betrokken: drie vrachtwagens en twee personenwagen. Het dodelijk slachtoffer is één van de vrachtwagenbestuurders.

Rond half elf deze voormiddag kregen de hulpdiensten een oproep binnen voor een zware kop-staartaanrijding op de E40 richting Brussel. Bij dat ongeval waren vijf voertuigen, waaronder drie vrachtwagens betrokken. Eén vrachtwagenbestuurder overleefde de klap niet. 

Bij het ongeval raakten ook vijf andere mensen gewond, maar zij zouden niet in levensgevaar zijn. Door het ongeval zijn drie rijstroken versperd en moet het verkeer over de linkerrijstrook. De politie raadt aan om de omgeving te vermijden en een alternatieve route te nemen. 

Meest gelezen