Foto ter illustratie
(c) Copyright 2018, dpa (www.dpa.de). Alle Rechte vorbehalten

Groep tieners maakt joyride met tractor in Leuven

Een tiental jongeren is betrapt nadat ze met een tractor van een landbouwer aan de haal waren gegaan in Kessel-Lo bij Leuven. De 16- en 17-jarige tieners moesten mee naar het politiekantoor en zijn daar door hun ouders opgehaald.

In Kessel-Lo is een tiental jongeren afgelopen nacht opgepakt omdat ze een ritje aan het maken waren met een tractor. Ze hadden de tractor bij een boer uit de schuur gestolen. Daarna maakten ze rondjes op een veld en lieten de tractor met draaiende motor achter. 

Een getuige had alles gezien en verwittigde de politie. De hele groep, tieners van 16 en 17 jaar oud, werd naar het commissariaat in Leuven gebracht waar de jongeren door hun ouders werden opgehaald.

Meest gelezen