Radio 2

18 jarige rijdt 3 auto's aan in Zwevegem: ze had gedronken en is haar rijbewijs kwijt

Een bestuurster van 18 uit Moeskroen heeft zondagavond een ravage veroorzaakt in Zwevegem. Ze verloor de controle over het stuur, knalde tegen een betonblok langs de weg en reed daarna 3 geparkeerde auto's aan. Ze legde een positieve ademtest af. 

De jonge vrouw  reed zondagavond iets voor 20 uur met haar auto in de Bellegemstraat in de richting van Zwevegem toen ze plots de controle over haar stuur verloor. Ze knalde tegen een betonblok langs de weg, daarna op een betonnen verkeersremmer met een haagje en reed daarna minstens drie geparkeerde auto’s aan.

De schade was bijzonder groot, de brokstukken lagen verspreid over de weg. Niemand raakte gewond, de bestuurster kon zelf uit haar verhakkelde auto stappen. 

Al snel bleek de jonge vrouw gedronken te hebben, ze legde een positieve ademtest af. Haar rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken. 

Radio 2

Meest gelezen