Radio 2

4.500 AA Gent-supporters kijken op 3 grote schermen naar de bekerfinale in de Ghelamco Arena

In de Gentse Ghelamco Arena zijn 4.500 supporters al vroeg samengekomen om er naar de finale van de Beker van België tegen Anderlecht te kijken. Via drie grote schermen kijken ze samen naar de match. 

 AA Gent stelt vandaag het eigen stadion open voor de supporters die geen ticket hadden om naar de Heizel te gaan.. "Ik kom helemaal vanuit Hamme naar de Ghelamco Arena om de wedstrijd te kunnen volgen", zegt AA Gent-supporter Wendy. "Het is gewoon veel plezanter om samen met andere supporters naar de wedstrijd te kijken."

Radio 2

De supporters zitten samen in een deel van de tribune en kunnen via drie grote schermen de wedstrijd volgen. "Ik ben zo snel mogelijk gekomen", zegt AA Gent-supporter Lukas. "Zo heb ik meteen een goed plaatsje kunnen bemachtigen. De sfeer zit nu al goed, hopelijk mogen we een feestje vieren na de wedstrijd."

Videospeler inladen...

Meest gelezen