Radio 2

Duizenden bezoekers op Waasmunsterse jaarmarkt

De Waasmunsterse jaarmarkt had op paasmaandag alle troeven in huis om tot een megasucces uit te groeien. De rijke traditie met als paradepaardje de grote rommel- en antiekmarkt van Kouterbos, de knaldrang na twee afgelaste edities en het mooie weer zorgden ervoor dat het centrum van de heidegemeente overspoeld werd door goedgezinde bezoekers.

De duizenden bezoekrs van de jaarmarkt in Waasmunster zorgden niet alleen voor een gezellige drukte in het centrum. Ook de verkeers- en vooral parkeerdruk was groot. Enkele honderden wagens stonden zelfs in de bermen van de Pontravelaan geparkeerd, maar ook nog voor de Durmebrug en langs de Belselestraat vonden creatieve automobilisten een plaatsje. Na een vaak stevige wandeling naar het centrale Vierschaarplein en de aanpalende straten konden de dagtoeristen genieten van tal van drank- en eetstandjes, typische jaarmarktkramen en zeker ook de traditierijke rommel- en antiekmarkt van Oudervereniging Kouterbos.

Meest gelezen