Lokale politie Antwerpen

Sluikstorter op heterdaad betrapt in Deurne: "Tientallen zakken langs een drukke baan"

Aan de Van Strydoncklaan in Deurne is gisterenavond een sluikstorter op heterdaad betrapt. De man had tientallen volle vuilniszakken gedropt langs de kant van de weg. Hij zal een GAS-boete krijgen en de opruimingskosten moeten betalen.

Een politiepatrouille van de lokale politie in Antwerpen heeft gisterenavond een man betrapt die tientallen zakken vol afval langs de kant van een drukke baan, de Van Strydoncklaan in Deurne, aan het dumpen was. Toen de politie aankwam, was hij nog niet volledig klaar, er lagen nog enkele tientallen zakken in zijn bestelwagen, klaar om achter te laten langs de kant van de weg.

De man is afkomstig uit de regio Antwerpen. Hij zal zich aan een GAS-boete mogen verwachten en de rekening voor het opruimen van het sluikstort.

Meest gelezen