Bestuurders zonder rijbewijs kruipen opnieuw onder invloed achter het stuur in Antwerpen

In Antwerpen heeft de politie een bestuurder aan de kant gezet die vorige week vrijdag zijn rijbewijs was kwijtgespeeld omdat hij te veel had gedronken. De man was toch opnieuw achter het stuur gekropen en testte opnieuw positief. Een andere bestuurder die zijn rijbewijs moest afgeven werd enkele uren later ook opnieuw uit het verkeer gehaald. Ook deze man was voor de tweede keer in enkele uren tijd onder invloed van drank en drugs. De auto's werden telkens in beslag genomen.

De politie merkte op camerabeelden op dat een auto die vrijdag aan de kant was gezet omdat de bestuurder had gedronken, toch nog rondreed in Antwerpen. De bestuurder had bij de eerste controle zijn rijbewijs moeten inleveren. Ook nu testte hij positief op alcohol. 

Bij een andere controle bleek een bestuurder onder invloed van alcohol en drugs. Ook deze man speelde zijn rijbewijs kwijt. Enkele uren later zag de politie op camerabeelden de wagen opnieuw opduiken in het verkeer. Dezelfde man bleek achter het stuur te zitten en opnieuw testte hij positief op alcohol en drugs. Op bevel van het parket werden de beide voertuigen in beslag genomen.

Meest gelezen