Belga

Vrouw van 35 aangehouden in onderzoek naar verdacht overlijden in Erpe-Mere

Een vrouw van 35 is door de onderzoeksrechter aangehouden in het onderzoek naar een verdacht overlijden in Bambrugge, bij Erpe-Mere. Het parket van Oost-Vlaanderen geeft voorlopig niet meer informatie. 

Vorig weekend is het lichaam van een vrouw gevonden in een appartement in Bambrugge, bij Erpe-Mere. Volgens het parket van Oost-Vlaanderen  ging het om een verdacht overlijden. Het waren buren van de vrouw die in het appartement vlammen dachten te zien. Toen de brandweer er aankwam bleek dat enkele kaarsen aan het branden waren in het appartement. Toen is ook het lichaam van de jonge vrouw gevonden. Zij bleek niet de bewoonster van het huis te zijn. 

Na het overlijden van de vrouw werd een wetsarts aangesteld die een autopsie moest uitvoeren. Het parket van Oost-Vlaanderen kan voorlopig niet meer informatie geven.  

Meest gelezen