Q-lite

Bedrijf uit Baarle-Hertog vindt personeel dankzij gratis koffiekoeken

Een bedrijf uit Baarle-Hertog heeft 10 vacatures kunnen invullen dankzij een opmerkelijke campagne. Het deelde 1.750 gratis koffiekoeken uit bij verschillende bakkers in de Kempen, met een eetbare tekst erop "Kom jij lekker bij ons werken?"

Je moet er maar opkomen: een bedrijf dat koffiekoeken uitdeelt om de vacatures ingevuld te krijgen, maar het werkt blijkbaar.

Q-Lite in Baarle Hertog, een bedrijf dat gespecialiseerd is in digitale displays, zoals bijv. grote schermen of scoreborden in stadions was op zoek naar 10 technische talenten en softwareontwikkelaars. En die hebben ze gevonden dankzij het uitdelen van 1.750 gratis koffiekoeken bij verschillende bakkers in de Kempen, met een eetbare tekst erop "Kom je lekker bij ons werken? (lees verder onder foto)

"We waren aan het denken. Wat vindt iedereen lekker? En hoe bereik je zowel jong als oud? Iedereen in de Kempen gaat naar de warme bakker tijdens het weekend. Een koffiekoek vindt iedereen lekker, en als je die dan gratis krijgt....", zegtJeroen Raeijmaekers van Q-lite. 

"We hadden een speciaal doosje ontworpen in onze huisstijl, met alle vacatures erop. En op de koffiekoek zelf stond "Kom jij lekker bij ons werken?Zo kun je op een positieve manier heel veel mensen bereiken."

Meest gelezen