De Gentse Floraliën

Eerste 50.000 tickets Gentse Floraliën zijn de deur uit: "Geen paniek, wij raken niet uitverkocht"

Al meer dan 50.000 mensen hebben tickets gekocht voor de Gentse Floraliën. Volgens woordvoerder Bart Vandesompele is er geen uitverkoop mogelijk. De bloemen- en plantententoonstelling loopt van 28 april tot en met 8 mei. 

Ruim een week voor de start van de Gentse Floraliën vliegen de tickets de deur uit, momenteel zijn er al 50.000 verkocht. Maar mensen hoeven niet bang te zijn dat de tickets uitverkocht geraken, zegt woordvoerder Bart Vandesompele. "Er zijn een heleboel locaties, van 't Kuipke tot het ICC in Gent en het is een wandeling van ongeveer 2 uur, de ruimte is groot genoeg", verduidelijkt hij.

Het is al 6 jaar geleden en wij merken dat de goesting bij de mensen groot is

Woordvoerder Bart Vandesompele

"Het is al 6 jaar geleden dat er nog eens Gentse Floraliën georganiseerd zijn, we merken dat de goesting bij de mensen groot is", aldus Vandesompele. De reserveringen voor de weekends zijn het populairst tot nu. "Op 8 mei, de laatste dag van de Floraliën, is het ook Moederdag, dus dat is een ideaal moment om met het gezin de mama letterlijk in de bloemetjes te zetten."

Meest gelezen