Knal blaast raam voor een stuk naar buiten in Wilrijk

Aan de Vuurkruislaan in Wilrijk heeft een knal een raam van een appartement een stuk naar buiten geblazen. De brandweer heeft het raamkozijn moeten stutten. De vader van een gezin met drie kinderen was aan het koken. Daarbij is er iets misgelopen. Er vielen geen gewonden. Het appartement is onbewoonbaar.

De feiten deden zich voor op de tweede verdieping van een klein appartementsgebouw. "Het lijkt erop dat het veel erger had kunnen aflopen", vertelt Willem Migom van de Antwerpse politie. "Een man was aan het koken en heeft daarbij op één of andere manier een knal veroorzaakt. Die heeft schade aangericht tot in de woonkamer. Gelukkig is de man ongedeerd gebleven, net als zijn partner en drie kinderen". De man is wel naar het ziekenhuis gebracht omdat hij erg onder de indruk was van de knal. De oorzaak wordt nu verder onderzocht. Het raam hing een stuk uit de gevel en is intussen gestut.  Een ingenieur van de stad kwam ter plaatse om de stabiliteit van het gebouw te onderzoeken. Het gezin van het getroffen appartement wordt nu elders opgevangen. Voor de andere appartementen is er geen gevaar. 

Meest gelezen