Instagram

Grootste private speelweide voor honden is geopend in Kruisem 

In Kruisem is een privé-hondenspeelweide geopend. Viervoeters kunnen hun energie kwijt op de weide van 1,5 hectare, en er is ook een zwemvijver. Je hond uitlaten kost er 5 euro per half uur. 

In Kruisem is de grootste privé-hondenspeelweide van België geopend. Honden kunnen er zowel ravotten en ontspannen. Op de weide van 1,5 hectare kunnen hond en baasje zich volledig uitleven. Voor de honden is er een zwemvijver, een berg, een wipplank en een tunnel. "Binnenkort komt er ook een grote hondenschommel", vertelt Marianne Boterdaele van Waf en Woef enthousiast. Voor de baasjes zijn er picknicktafels voorzien en een overdekt terras voor op regenachtige dagen. 

Te weinig privé-hondenspeelweides

"We zijn op het idee gekomen na een rondvraag bij hondeneigenaars", duidt Boterdaele. "Ze vinden dat er te weinig privé-losloopweides zijn voor hun dieren."  Voor 5 euro per halfuur kunnen baasjes de weide afhuren, ze zijn er dan alleen met hun huisdier, waardoor er geen incidenten gebeuren tussen verschillende honden. 

Meest gelezen