Amerikaanse oud-student doet onverwacht huwelijksaanzoek aan stadhuis in Leuven: "We leerden elkaar hier kennen"

Een Amerikaanse oud-student van de KU Leuven heeft donderdagmiddag zijn aanstaande, ook een Amerikaanse, ten huwelijk gevraagd op de trappen van het stadhuis in Leuven. De twee leerden elkaar er vijf jaar geleden kennen toen ze samen hetzelfde studieprogramma  volgden. 

Bloemen, versieringen, muziek en een massa mensen donderdagmiddag aan het stadhuis in Leuven. Blake Corley uit New Orleans bracht zijn vriendin, Madison, van de Verenigde Staten helemaal naar de Grote Markt in Leuven om haar ten huwelijk te vragen. "Ik ben nog steeds aan het beven", zegt een uitgelaten Blake. "Het heeft heel wat moeite gekost om dit allemaal geregeld te krijgen. Ik ben blij dat ik haar ten huwelijk kon vragen in de mooiste stad van de wereld, Leuven. Ik kon geen betere plaats bedenken dan hier."

Blake en Madison leerden elkaar kennen toen ze vijf jaar geleden samen studeerden aan de KU Leuven. De aanstaande bruid had nooit gedacht dat hij haar hier ten huwelijk zou vragen. "Ik heb er geen woorden voor", zegt Madison. "Normaal gezien zouden we ergens anders naartoe gaan, dus dit kwam als een totale verrassing. Ik kan niet geloven dat we terug op de Grote Markt in Leuven zijn, en dat hij mij uitgerekend hier ten huwelijk heeft gevraagd."

Blake en Madison studeerden samen Geschiedenis aan de KU Leuven.

Meest gelezen