MARNIK AERTS

Brandweer moet kind bevrijden na zwaar verkeersongeval in Kasterlee

In de namiddag vond er een zwaar verkeersongeval plaats op de Turnhoutsebaan in Kasterlee. Een auto die een zijstraat wou indraaien, werd aangereden door een tegenligger. In de auto zaten vier kinderen, de brandweer moest één kind bevrijden. De bestuurster is zwaar gewond en samen met de kinderen overgebracht naar het ziekenhuis. 

Het verkeersongeval gebeurde rond 16u deze namiddag op de Turnhoutsebaan (N19) in Kasterlee. Toen de autobestuurster, die van Turnhout in de richting van Kasterlee reed, de zijstraat Hazendonk wou inrijden, werd ze aangereden door een tegenliggende auto. De tegenligger sleurde de auto enkele tientallen meters mee.

In de auto zaten de bestuurster en vier kinderen. De brandweer moest één kind bevrijden. De bestuurster heeft ernstige verwondingen, de kinderen zijn bij bewustzijn. Samen met de bestuurder van de aanrijdende auto zijn ze naar het ziekenhuis overgebracht.

Door het ongeval is de N19 tussen Turnhout en Kasterlee versperd in de richting van Turnhout. Volgens getuigen reed de tegenliggende auto aan hoge snelheid. De politie onderzoekt het ongeval.

Meest gelezen