Brandweer Brussel

Hevige brand in industriële wasserij in Elsene

In de Gustave Biotstraat in Elsene heeft gisteravond een felle brand gewoed in een industriële wasserij. Daarbij vielen geen gewonden maar de schade is wel aanzienlijk. Minstens een deel van de wasserij is voor enige tijd buiten gebruik. 

Het was de eigenaar van de zaak, die tegenover de wasserij woont, die rond 21.25 uur de brandweer verwittigde omdat er een brand woedde in zijn zaak. Toen de brandweer ter plaatse kwam, bleek het vuur te woeden in een aantal droogkasten. De brandweer kon vermijden dat  de vlammen oversloegen naar de droogkuis-afdeling, waar heel wat ontvlambare producten lagen opgeslagen.

De schade in de droogafdeling is aanzienlijk. De oorzaak van de brand moet waarschijnlijk gezocht worden bij een kortsluiting, aldus de brandweer

Brandweer Brussel

Meest gelezen