Radio 2

Vrachtwagen botst tegen werfwagen in Oostduinkerke: "Niemand raakte gewond"

Op de E40 in Oostduinkerke is er vrijdag rond de middag een vrachtwagen tegen een werfwagen gereden. Er was veel schade, maar niemand raakte gewond. 

Het ongeval gebeurde iets na 11 uur op de E40 tussen Oostduinkerke en Veurne, in de richting van Frankrijk. Door werken was de rechterrijstrook afgesloten. Een truckchauffeur had de signalisatie die de werken een kilometer van voordien aankondigde niet gezien. Hij bleef op de rechterrijstrook rijden en botste daardoor tegen de werfwagen. De wagen werd weggeslingerd en belandde op de pechstrook.

Gelukkig waren de arbeiders op dat moment ver genoeg uit de buurt zodat er geen gewonden vielen. Ook de vrachtwagenchauffeur raakte niet gewond. Aan zijn vrachtwagen was er wel veel schade. De brandweer moest uitrukken om brokstukken van de weg te halen. 

Radio 2

Meest gelezen