Foto: Radio 2

Eén dag na code oranje al natuurbrand in bos langs E34 in Mol-Postel

In een bos langs de E34 in Mol-Postel is donderdagavond een brand ontstaan. De brandweer rukte massaal uit om het vuur te blussen. Een stuk bos van ongeveer 100 bij 60 meter ging in de vlammen op. Hoe het vuur is ontstaan, is nog niet duidelijk. 

Donderdag rond 20 uur werd er brand opgemerkt in een bos langs de E34 ter hoogte van de Reuselseweg, in Mol-Postel. Er kwam een rookpluim uit het bos. De vegetatie in het bos was om een nog onduidelijke reden beginnen te branden.  

Sinds woensdag is code oranje van kracht en geldt een verhoogde waakzaamheid. De brandweer zette bij de brand in Mol van in het begin dan ook extra materieel en mensen in. Vier tankwagens, twee autopompen en drie boswagens kwamen ter plaatse. Na ongeveer anderhalf uur was  het vuur onder controle. Ongeveer 100 bij 60 meter bos brandde af. 

Foto: Radio 2

Meest gelezen