Freddy De Mesmaeker

Vuilnisman raakt zwaargewond na aanrijding tijdens ophaalronde in Affligem

Een afvalophaler van de intercommunale ILvA is vrijdagochtend zwaargewond geraakt bij een aanrijding tijdens de papierophaling op de Nieuwe Kassei in Affligem. De man werd aangereden door een bestelwagen en liep zware verwondingen op aan de voet. 

Het ongeval gebeurde vrijdagochtend rond 8 uur op de Nieuwe Kassei. "Onze man was papier aan het laden toen hij werd aangereden door een voertuig", zegt Tina Verraes, woordvoerster van ILvA. "Daarbij liep hij ernstige verwondingen op aan de voet, maar zijn leven is gelukkig niet in gevaar.  Over wie in fout is en wat de exacte omstandigheden zijn kunnen we niet communiceren. De collega's van de man bleven ongedeerd", aldus nog Verraes.

Volgens een buurtbewoner werd de man aangereden door een bestelwagen die uit de andere richting kwam. De bestuurder daarvan verkeerde in shock. De lokale politie kwam ter plaatse om de omstandigheden te onderzoeken. 

Meest gelezen