Man opgepakt na steekpartij aan treinstation Dampoort in Gent

In Gent heeft de politie de dader van een steekpartij opgepakt. De man stak afgelopen nacht een persoon neer in de Dendermondsesteenweg, vlak bij het treinstation Gent-Dampoort. Die persoon werd in levensgevaar afgevoerd naar het ziekenhuis, maar zou niet meer in kritieke toestand verkeren. 

De politiediensten kregen afgelopen nacht melding over een familiale twist waarbij een mes werd gebruikt, vlak bij het treinstation Dampoort. "Even leek het slachtoffer zelfs in levensgevaar. Daarom hebben we de straat even afgezet", zegt Matto Langeraert van de Gentse politie. "Maar van zodra dat we bericht kregen vanuit het ziekenhuis dat die persoon niet meer in kritieke toestand verkeerde, hebben we de straat weer opengezet."

De dader werd meteen opgepakt en meegenomen voor verhoor. Het parket van Oost-Vlaanderen beslist nu of de man verder aangehouden wordt.

Meest gelezen