© Radio 2

"Sturm der Liebe"- cast zakt af naar Shopping 1 in Genk: "Plezant om ze eens in het echt te zien"

In Genk konden shoppers zaterdagavond een handtekening en een foto scoren van de "Sturm der Liebe"-cast. 2 actrices en 1 acteur zakten af naar Shopping 1 om hun fans te ontmoeten.

Fans van de succesvolle, Duitse televisieserie "Sturm der Liebe" konden dit weekend in Genk de acteurs eens in het echt zien in plaats van op het scherm. Acteurs Arne Löber, Jennifer Siemann en Christina Arends bezochten Shopping 1 voor een signeersessie. 

Uurtje wachten voor handtekening

Tientallen fans namen graag een handtekening in ontvangst, ook al moesten ze er soms een uur op wachten: "We kijken al 10 jaar elke dag, dus het is leuk om ze eens in het echte leven te zien. Één van de handtekeningen sturen we op naar onze zoon in Spanje. Hij kijkt daar ook dagelijks naar de serie via zijn smartphone."

Ook Heidi Lenaerts van Shopping 1 is tevreden met de opkomst. "Deze week publiceerden we het evenement van de signeersessie op onze sociale media. Daar begon het zijn leventje te leiden en uiteindelijk zijn er aardig wat mensen komen opdagen. Zo zie je wel dat de serie leeft bij de mensen."

Meest gelezen