gekantelde mestkar - Jeroen Desmecht

Gekantelde mestkar zorgt voor geur- én verkeershinder in Eeklo

Een gekantelde mestkar heeft voor verkeershinder gezorgd op de Brugse Steenweg tussen Maldegem en Eeklo. Omdat er mest op de baan belandde, duurde de hinder tot na de avondspits. 

Rond 16:00 uur is op de Brugse Steenweg in Eeklo een mestkar gekanteld. Hoe het ongeval is gebeurd, is nog onduidelijk. De kar belandde in de zijberm langs de weg. Bij het incident waren geen andere voertuigen betrokken, er vielen ook geen gewonden. 

Extra maatregelen?

Door het ongeval belandde er mest op de baan, de brandweer had de handen vol met reinigingswerken. De milieuambtenaar van de stad kwam ter plaatse om te onderzoeken of er nog extra maatregelen genomen moeten worden. Of dat zo is, is nog niet duidelijk. De weg werd een tijd lang afgesloten, de politie voorzag een omleiding langs de Ringlaan. 

hulpdiensten aan gekantelde mestkar - Jeroen Desmecht

Meest gelezen