Gemeente Bierbeek

Feestje gepland? In Bierbeek kan je een "feestremork" huren gevuld met feestattributen

In Bierbeek kunnen buurtcomités, welzijnsinstellingen en verenigingen de "feestremork" huren. Dat is een uitleenbare aanhangwagen die gevuld is met een basis aan feestartikelen. “De buurtcomités organiseren jaarlijks meer dan 30 feestjes, dus de feestremork komt zeker van pas”, vertelt burgemeester Johan Vanhulst (CD&V). 

De feestremork bevat concreet tien tafels, zestig klapstoelen, vier statafels, drie uitklapbare partytenten, vier Led-slingers en één brandblusser.  Het concept werd vorig jaar al eens gelanceerd, maar door de coronacrisis was het geen groot succes. “Als de vraag groot is, kan er eventueel een tweede feestremork gemaakt worden”, zegt burgemeester Johan Vanhulst (CD&V). 

Indien je de feestremork wil huren, moet je beschikken over een wagen met trekhaak en een aparte, officiële nummerplaat om aan de aanhangwagen te hangen. Daarnaast vraagt de gemeente een waarborg van 200 euro. 

Meest gelezen