Videospeler inladen...

500 ton papier vat vuur in Wijnegem: "Veel rook dus sluit ramen en deuren"

In Wijnegem woedt een brand van een grote papierstapel bij het afvalverwerkend bedrijf Bruco. Er is veel rookontwikkeling. De brandweer heeft het vuur onder controle. Ze vraagt om ramen en deuren gesloten te houden. 

In Wijnegem heeft een grote stapel van 400 à 500 ton papier vuur gevat bij het afvalverwerkend bedrijf Bruco. Dat ligt op een industrieterrein richting Albertkanaal. Het papierafval ligt gedeeltelijk in een loods en ook in openlucht.

De brandweer van Antwerpen heeft de brand intussen onder controle. Het vuur kan niet meer uitbreiden maar het nablussen zal nog enkele uren duren. Er is nog steeds veel rook in de buurt. De brandweer vraagt daarom om ramen en deuren gesloten te houden. Autobestuurders in de buurt schakelen het best hun ventilatiesysteem even uit. 

BEKIJK - Beelden van de brand:

Videospeler inladen...

Meest gelezen