Partner van actrice en presentatrice Ruth Beeckmans onverwacht overleden

Afgelopen nacht is de echtgenoot van actrice en VTM-gezicht Ruth Beeckmans overleden. Dat laat VTM weten in een persbericht. Gary overleed op 54-jarige leeftijd. Hij laat naast zijn partner Ruth ook twee dochters na. 

VTM laat in een persbericht weten dat ze vandaag "het trieste bericht kregen dat Gary, de partner van Ruth Beeckmans is overleden". Beeckmans is 39, haar partner was 15 jaar ouder. Waar de man aan gestorven is, is niet bekend.

De commerciële omroep zegt geschokt te zijn over het plotse overlijden en betuigt zijn medeleven. "Onze gedachten gaan uit naar Ruth en naar de vrienden en familie van Ruth en Gary. We wensen hen alle steun en sterkte bij het verwerken van dit grote verlies", klinkt het in het persbericht. 

Ruth Beeckmans is bekend van televisieseries als "Safety first" en "Albatros".

Meest gelezen