Radio 2

Twee zwaargewonden bij steekpartijen in Gent 

Tijdens het weekend zijn in Gent 2 steekpartijen gebeurd. Zondagochtend werd een man met een steekwonde gevonden op straat. Zaterdagavond werd in het centrum van Gent een jongeman neergestoken. Het parket onderzoekt de omstandigheden waarin beide zaken gebeurd zijn.

Zondagvoormiddag werd in Gent in de Meulesteedsesteenweg voor zijn woning een man aangetroffen met een steekwonde in de buik. De 31-jarige Bulgaarse man was zwaargewond. Een andere bewoner van het huis werd opgepakt. 

Zaterdagavond rond 22.30 was er een incident in de buurt van de Kwaadham in Gent, dat is tussen de Reep en de Vlasmarkt. Een jongeman van 19 jaar kreeg er verschillende messteken. Hij was zwaargewond, maar kon intussen verhoord worden. Wat de aanleiding was voor de steekpartij, is niet bekend. De politie heeft een tijdlang de buurt afgezet voor het verkeer. Ze nam ook verschillende personen mee voor een verhoor. 

Meest gelezen