Manu Claes, burgemeester Scherpenheuvel-Zichem

Chalet uitgebrand in Scherpenheuvel-Zichem

Op de Rodeberg in Testelt, Scherpenheuvel-Zichem,  is brand uitgebroken in een chalet. Daarbij moest één persoon overgebracht worden naar het ziekenhuis. Het vuur sloeg ook even over naar het omliggende bos maar kon snel geblust worden. 

Het vuur in de chalet werd kort voor 12.00 uur opgemerkt. Toen de brandweer ter plaatse kwam, sloegen de vlammen al uit het gebouw. De bewoner had het pand kunnen verlaten maar werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. 

Het vuur sloeg over naar de bomen rond de brandende chalet maar de brandweerdiensten van Leuven, Aarschot en Scherpenheuvel-Zichem konden zowel de brand in de chalet en in het bos snel blussen. De chalet is door de brand wel zwaar beschadigd.

Manu Claes, burgemeester Scherpenheuvel-Zichem

Meest gelezen