Vijfde editie Leuvense circusfestival CIRKL: "Leuven als échte circusstad"

Het circusfestival CIRKL in Leuven bestaat vijf jaar. Van 13 tot en met 15 mei kan je opnieuw genieten van de beste circusvoorstellingen op verschillende plekken in de stad. Zowel internationale artiesten als talenten van bij ons treden er op. 

Leuven is al jaren een echte circusstad. Er is niet alleen de circusschool Cirkus in Beweging, Leuven heeft ook de enige circushumaniora van Vlaanderen.  En er is ook het CIRKLABO waar jonge artiesten hun talent kunnen ontwikkelen. 

Van 13 tot 15 mei wordt het festival CIRKL voor de vijfde keer georganiseerd. Op verschillende plekken in de binnenstad kan je gaan kijken naar acts van topacrobaten en artiesten. Het hele programma vind je hier: www.cirklcircus.be

Meest gelezen