De dure terreinwagen werd door de klap tot schroot herleid

Ravage na ongeval met terreinwagen in Lembeek

In Lembeek bij Halle is vanmorgen vroeg een zwaar ongeval gebeurd met een terreinwagen. Er vielen 3 gewonden, van wie één ernstig. De ravage was groot.

Rond 7u vanmorgen reed de terreinwagen op de N6, de Bergensesteenweg, richting Halle. Volgens ooggetuigen haalde de bestuurder tegen hoge snelheid enkele auto's in. Maar ter hoogte van een bouwwerf reed hij in op een vrachtwagen, die net de werf had verlaten.

De klap was enorm. De vrachtwagen werd door de klap 90 graden gedraaid. De Mercedes G63 AMG, een terreinwagen met bijna 600 PK onder de motorkap, werd weggeslingerd tot op het bedrijfsterrein. Drie inzittenden raakten gewond. Eén van hen is er ernstig aan toe. Het parket Halle-Vilvoorde stuurde een verkeersdeskundige en het lab ter plaatse voor verder onderzoek. 

Meest gelezen