MARNIK AERTS

Voetganger kritiek na aanrijding met vrachtwagen in Mortsel

Vanmorgen is een voetganger aangereden door een vrachtwagen in het centrum van Mortsel. Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Statielei met de Antwerpsestraat, Edegemsestraat en Mechelsesteenweg. De vrouw is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De omstandigheden worden onderzocht.

Dinsdagochtend omstreeks 9u50 is er in Mortsel een ernstig ongeval gebeurd met een vrachtwagen die een 66-jarige voetgangster heeft aangereden.  Dat gebeurde op het kruispunt van de Statielei met de Antwerpsestraat, Edegemsestraat en Mechelsesteenweg. De vrachtwagen kwam tot stilstand op het zebrapad aan de verkeerslichten. 

De vrouw was zwaargewond en is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de vrachtwagen raakte niet gewond, maar is wel in shock. Hij wordt opgevangen door de dienst slachtofferbejegening van de politie. De omstandigheden van het ongeval worden nog onderzocht.

De Antwerpsestraat was aanvankelijk in de richting van Antwerpen versperd. Dat zorgde voor verkeershinder in het centrum van Mortsel. 

Meest gelezen