Speelkaartenfabrikant Cartamundi in Turnhout zoekt 130 nieuwe medewerkers

Speelkaartenfabrikant Cartamundi in Turnhout is op zoek naar 130 nieuwe technische werkkrachten. Het familiebedrijf, wereldwijd marktleider op vlak van speelkaarten en bordspellen, verwacht nog verder te groeien en er gaan ook veel werknemers met pensioen. Op zaterdag 14 mei organiseert Cartamundi daarom een jobdag.

Bij Cartamundi in Turnhout worden onder meer Monopoly, UNO, Pokémon en Trivial Pursuit deels geproduceerd. Het familiebedrijf met hoofdzetel in Turhout is uitgegroeid tot wereldleider in de productie van speelkaarten en bordspellen.

Omdat het bedrijf verwacht nog verder te groeien en er ook heel wat oudere personeelsleden met pensioen gaan, is Cartamundi op zoek naar 130 nieuwe werkkrachten. Het bedrijf zoekt voornamelijk technische profielen, zoals drukkers, onderhoudspersoneel en operatoren om de snij- en verpakkingsmachines te bedienen. Een technische opleiding is niet vereist, het bedrijf geeft die intern met kans op een vast contract. 

Het bedrijf is ook altijd nog op zoek naar mensen voor de IT, finance of juridische afdeling en andere administratieve functies in het hoofdkantoor in Turnhout. Cartamundi stelt wereldwijd 3.000 mensen te werk.

Meest gelezen